fbpx

Een revolutionaire ooglidcorrectie zonder operatie!

shutterstock_687901864

Ouder worden gaat gepaard met accepteren dat de huid langzamerhand verandert. Tijdens het lachen komen je kraaienpootjes tevoorschijn, rimpels vallen door de jaren heen steeds meer op en langzamerhand zie je je huid steeds meer verslappen. Vaak is dat het meest zichtbaar bij de dunne, kwetsbare huid rond de ogen. Een vermoeide uitstraling is het gevolg. Daar kun je je bijzonder erg aan storen.

De gewenste route

Wanneer je er moe of uitgeblust uitziet en dat telkens opnieuw terughoort, kun je je ook daadwerkelijk zo gaan voelen. Toch is de stap naar naalden en operaties niet zo maar gezet. Een operatie in een verder gezond lichaam is niet voor iedereen de gewenste route. Gelukkig is de kennis en vaardigheid omtrent huidverzorging zodanig toegenomen, dat huidveroudering ook met andere methodes effectief kan worden aangepakt.

Interessant alternatief

Wanneer je geen behoefte hebt aan naalden of andere ingrepen, is een behandeling met de Fibroblast Plasmalift een interessant alternatief. Deze speciale techniek lift en verstrakt de huid, zonder dat daar snijden of hechten aan te pas komt. De specialist werkt specifiek in op de oneffenheden rondom de ogen. Dat gebeurt door met de speciale Firoblast Plasma-pen te werken, die kleine flitsjes uitzendt. Deze flitsjes dringen door in de huid, waardoor de opperhuid als het ware 'verdampt' en er een klein bruin stipje ontstaat.

Genezen en verstevigen

Tijdens dit proces van verdamping, krimpt de huid samen. Daardoor verstevigt de huid en geneest zonder littekens te veroorzaken. Door de pen heel gericht te plaatsen, kan de overtollige huid sterk worden gelift. Maar hoe kan het dan dat er tijdens dit proces geen wonden ontstaan? De pen raakt de huid niet aan, waardoor het dus ook gesloten blijft op de behandelde plaats. Er is dus geen sprake van open wonden die kunnen ontsteken, irriteren of lelijk genezen. De behandeling zorgt daarnaast indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Door deze stimulatie wordt ook de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Met dit effect zal de huid een extra boost krijgen in stevigheid en volume, wat voor een optimaal resultaat zorgt.

Toepassingen

De behandeling is geschikt voor:

  • Oogleden
  • Diepe en oppervlakkige rimpels
  • Couperose, teleangiectasie (haarvaten tot 1 mm dikte)
  • Pigmentvlekken (alleen na consult dermatoloog)
  • Littekens o.a. striae, acnelittekens

Tips voor thuis!

Na een behandeling met de Firoblast Plasmalift heeft de huid ongeveer een week nodig om 'bij te komen'. Er is een aantal zaken waarmee je de huid nog een handje kunt helpen. Zo is het ten eerste verstandig na de plasmabehandeling het behandelde gebied zo droog mogelijk houden. Wees dus de eerste twee dagen spaarzaam met water, zalf of crèmes. Douchen daarentegen is geen enkel probleem na de behandeling, al wordt zwemmen en saunabezoek wel sterk afgeraden. Mocht je het behandelde gebied wat willen koelen? Gebruik dan koelelementen met een schone doek ertussen, om te voorkomen dat het gezicht te vochtig wordt.

Dali Wellness

Voor een professionele Fibroblast Plasmalift ben je bij Dali Wellness aan het goede adres! Je kunt hier terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van anti-aging en afslanken. Een eerlijk advies, passie voor het vak en deskundigheid is waar Dali Wellness voor staat. Zodat jij het resultaat krijgt wat je voor ogen hebt. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!