fbpx

Afslankcocktail: de mix voor jouw droomlichaam

afslankcocktail

Bij het woord ‘cocktail’ denk je vast al snel aan margarita’s op het terras. Maar wat dacht je van een afslankcocktail? Dé manier om af te vallen zonder dat je uren kwijt bent in de sportschool of alleen maar wortels met hummus mag eten. Met de afslankcocktail zit jij weer lekker in je vel, letterlijk en figuurlijk!

Zei iemand cocktail?

Klopt! De afslankcocktail is een combinatie van meerdere technologieën en technieken om te zorgen dat jij mooi en snel afvalt. Deze methode is bijvoorbeeld geschikt voor de aanpak van een (harde) buik en hardnekkig vet op de benen. Het resultaat is een zichtbare vermindering van vet – zeker één kledingmaat! Resultaten zijn al zichtbaar na drie tot vier behandelingen. In combinatie met een dieet of voedingsprogramma is de cocktail nog effectiever. Er wordt gewerkt met een combinatie (vandaar de naam) van AdipoLight, EMShapewell en Ballancer om vet af te breken en spieren op te bouwen. De apparaten werken samen en vullen elkaar aan om tot het beste resultaat te komen. Hieronder leggen we kort uit wat de drie apparaten doen.

Adipolight

De Adipolight maakt gebruik van lasertherapie in combinatie met radiofrequentie. Deze breekt de vetcellen af in water, glycerine en vetzuren, zodat deze met gemak door het lichaam afgebroken kunnen worden. Dit apparaat is dus perfect geschikt om vetophopingen en cellulitis mee te doen verdwijnen. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

De EMShapewell

De EMShapewell genereert elektromagnetische energie die de spieren doet samentrekken. Het lichaam wordt gestimuleerd om vet en afvalstoffen te draineren en spieren worden tegelijkertijd opgebouwd. De elektromagnetische golven dringen diep door in het spierweefsel, wat ervoor zorgt dat je lichaam sterker wordt dan voorheen.

Ballancer

De Ballancer is een op maat gemaakt massageapparaat dat helpt met lymfedrainage. Door op zachte manier druk uit te oefenen op de bloedvaten, stimuleert het de bloedcirculatie evenals de afvoer van afvalstoffen en vocht. Dit komt omdat de Ballancer het lichaam en de spieren helpt ontspannen. Beter nog: het apparaat helpt jou ontspannen! De massage is heerlijk rustgevend en geeft een aangenaam gevoel.

Maak een afspraak!

Ben je eraan toe om de stap te zetten richting een beter lichaam? Neem dan contact met ons op! Aan het einde van de kuur zul je zien dat je een strakker, sterker lichaam hebt zonder er zelf een gewicht voor hebben op hoeven te tillen. Heerlijk, toch?