fbpx

Stress te lijf met Ballancer: dit apparaat doet wonderen

ballancer

Stress lijkt wel het modewoord van deze tijd. Helaas blijft het niet alleen bij woorden. Veel mensen gaan gebukt onder de gevolgen van stress. Het heeft niet alleen mentale impact. Als je er te lang mee rondloopt, zorgt stress uiteindelijk ook voor fysieke klachten. Het kan leiden tot spierpijn, spanningen, overgewicht en een opgeblazen gevoel. Merk je dit bij jezelf en wil je er iets aan laten doen? Kom dan langs voor een behandeling met de Ballancer.

Stress

Iedereen heeft wel eens last van stress. Het betekent dat je draaglast groter is dan je draagkracht. Je hebt een bepaalde mate van stress nodig om goed te kunnen functioneren. Het zorgt voor adrenaline, dat je in beweging komt en dat je lichaam en geest op scherp staat. Maar dit moet niet te heftig zijn of te lang aanhouden. Langdurige, chronische stress is voor niemand goed. Wanneer je spieren continu gespannen zijn leidt dit tot mentale en lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, slapeloosheid of spanningshoofdpijn. Wist je dat de Ballancer deze klachten tegen kan gaan?

Wat is de Ballancer en wat doet het?

De Ballancer is een revolutionair apparaat. De techniek is klinisch en wetenschappelijk bewezen – het geeft je een volledige lichaamsmassage en lymfedrainage. Door middel van aangename massagegolven wordt de doorbloeding van de huid en het weefsel verhoogd en het lymfetransport gestimuleerd. Het bevordert zo drainage, vetverbranding, huidversteviging, anti-cellulite en ontgifting. Het ziet er in het begin misschien vreemd uit, want het pak dat je aan krijgt, heeft veel weg van een ruimtepak. Maar het doet echt veel goed en vele tevreden klanten gingen je al voor.

De opmerkelijke resultaten van de Ballancer

De Ballancer masseert de huid en maakt spier- en lymfeknopen los. Cellulite, spanningen en vermoeide benen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Naast stressvermindering zorgt de Ballancer voor een mooie en gladde huid, je voelt je relaxed en het zorgt ervoor dat je echt gaat stralen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en zit lekkerder in je vel.

Waarom helpt een Ballancer tegen stress?

Tijdens een behandeling met de Ballancer voel je ook de masserende werking op de spanningen in het lichaam. Dat zorgt voor meer afvoer van vocht, betere doorbloeding, minder vermoeidheid en meer energie. Samen met de specialist kijken we naar wat jij nodig hebt. Op basis van jouw wensen wordt een programma op maat ingesteld. Zo ga je naar huis met een meer ontspannen lichaam en een gebalanceerde geest.