fbpx

De Ultraformer III: een facelift zonder injecties of ingrepen

shutterstock_394769167

De tijd lijkt soms wel te vliegen en dat is aan je huid te zien. Je krijgt fronsrimpels en inmiddels kan niemand meer om je kraaienpootjes heen. Bovendien worden de lijntjes in gezicht steeds scherper en gaat je huid zelfs een beetje hangen. Het is frustrerend. Je eet zo gezond mogelijk, beweegt meer dan genoeg en doet al jaren je best om stress zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Wat kun je nog doen om die huidveroudering tegen te gaan?

Anti-aging

Ouder worden, we willen het allemaal, maar dan wel op de best mogelijke manier. En gelijk heb je, want niemand zit te wachten op rimpels en een slappe huid. Toch zijn dat wel de dingen die met het huidverouderingsproces gepaard gaan. Maar wist je dat je de strijd tegen dit proces aan kunt gaan? Hoewel het proces niet te stoppen is, kun je deze wel vertragen of verbloemen. Dit kun je doen met bijvoorbeeld de Ultraformer III. Dit is een vorm van anti-aging die de huid lift, maar dan zonder enge injecties of heftige ingrepen.

Collageen en elastine

Huidveroudering begint op je 25ste. Vanaf die leeftijd kun je merken dat je huid droger wordt, dunner en slapper. Maar ook lijntjes worden scherper en er verschijnen langzamerhand rimpels. Dit komt omdat je lichaam vanaf je 25ste minder collageen en elastine aanmaakt. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. De Ultraformer III is ontworpen om hier een stokje voor te steken.

Energiepulsen

Door middel van energiepulsen die diep door je huid dringen, komt er warmte vrij. Deze warmte stimuleert de aanmaak van collageen in je huid. En hoe meer collageen, hoe strakker je huid wordt. Doordat je huid dus nieuwe collageen gaat aanmaken, word je huid langzaam strakker en elastischer. In principe evenaart de Ultraformer III dus eigenlijk een facelift, maar dan zonder de injecties of ingrepen die daar doorgaans bij komen kijken.

Herstelperiode

Na een behandeling met de Ultraformer III is het huidverbeterende effect eigenlijk direct al te zien. Toch is het effect pas optimaal na een periode van meerdere maanden. De behandeling stimuleert namelijk de aanmaak van collageen, maar je lichaam heeft dan dus nog wel de tijd nodig om dit collageen ook aan te maken. Het gaan dus eigenlijk om een inwendige herstelperiode. Vanaf de buitenkant zie je er namelijk gewoon al uitgerust en jonger uit. In tegenstelling tot een echte facelift, waarbij je huid een lange periode nodig heeft om ook van buitenaf te herstellen.

Meer weten?

Ben je overtuigd of wil je meer weten over de behandeling met de Ultraformer III? Bij Lida van der Tas van Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze methode. Neem dus contact met haar op en maak een afspraak. Daarnaast ben je bij deze praktijk bovendien aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen. Zo kunnen we samen werken aan het lichaam van jouw dromen.