fbpx

Goede voeding: de weg naar een gezond gewicht

Young,And,Happy,Woman,Eating,Healthy,Salad,Sitting,On,The

‘Dit jaar ga ik gezond eten! Ik ga geen troep meer in mijn lichaam stoppen!’ Ja, ja… Elk jaar hoor je het weer, misschien wel uit je eigen mond. Het gaat een tijdje goed, tot je weer ingeeft aan je cravings en pizza of kapsalon besteld op een zaterdagavond. Of je bent juist het tegenovergestelde en slaat met regelmaat je ontbijt, lunch of avondeten over. Je eet niet gezond en merkt dat je hier last van ondervindt. Misschien ben je snel moe of heb je last van stemmingswisselingen. Tijd om het een keertje écht goed te doen!

Dieetcultuur

Je hebt het allemaal wel eens gehoord of voorbij zien komen. Proteïneshakes en maaltijdvervangers. Ze laten het heel gezond klinken, maar vaak zijn deze middeltjes hartstikke slecht voor je lichaam. Ze kunnen ervoor zorgen dat er minder vocht in het lichaam circuleert en kunnen ook leiden tot nier- en leverproblemen. Repen en shakes bevatten vaak te veel suiker en te weinig eiwitten. De gevolgen van deze raadselachtige diëten zijn zelden blijvend, zo blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond. Ze zijn vaak kort vol te houden, wat betekent dat de effecten ook maar tijdelijk zijn.

Voedingsprogramma

Wat helpt dan wel? Bij Dali Wellness krijg je advies over hoe je consequent gezonder en bewuster kunt leren eten. Door gebalanceerd te eten, komt je lichaam ook meer in evenwicht. Je merkt bijvoorbeeld dat je meer energie hebt, je huid er beter uitziet en je humeur meer stabiel is. Je kunt je voeding afstellen naar je doelen en jouw lichaam zijn wensen. Zo bereik jij in een normale, gezonde tijd het gewicht van jouw dromen.

Goed eten doe je met Dali Wellness

Als je tekorten hebt, worden deze met supplementen aangevuld om je lichaam zo snel mogelijk in balans te krijgen. Je krijgt zes weken lang elke week een consult. Tijdens dit consult krijg je uitleg, wordt er dieper op het voedingsprogramma ingegaan en wordt je gewogen, om te garanderen dat het voedingsprogramma ook op lange termijn succesvol is. Door consequent goed en gezond te eten komen jouw waarden (terug) op een normaal level.

Afslankinfusie

Om jou extra te begeleiden in het afvallen tijdens je voedingsprogramma (mocht dit je doel zijn), kun je een natuurlijke afslankinfusie aanschaffen. Deze is vrij van cafeïne en theïne. Deze infusie vervangt gesuikerde (fris)dranken en is goed voor huid, hart, vaten en spieren.