fbpx

Balans na de bevalling met de BodySculptor

Side,View,Of,A,Mother,Carrying,Her,Baby,Standing,Against

Moederschap is het mooiste wat er is, maar een zwangerschap doet veel met jou en je lichaam. Wanneer vrouwen net zijn bevallen, verandert dat het lijf en het leven. En hoewel je focus natuurlijk ligt op de verzorging van je kindje, mis je af en toe misschien je strakke lichaam van voor de bevalling. Verwen jezelf eens met een kuur met de BodySculptor!

Waardoor raakt je lichaam uit balans?

Na een bevalling is het lichaam uit balans, niet alleen door de zwangerschap, maar ook de andere omstandigheden waarin je lijf tijdens deze periode verandert. Denk hierbij aan stress, een verandering in je dagelijkse patronen of jezelf niet de tijd te geven om te herstellen. Ook onze leefstijl heeft er zeker mee te maken. Als je goed voor jezelf zorgt, goed slaapt en vitaminerijke voeding tot je neemt, blijft je lichaam in balans. Maar dit schiet er bij veel moeders bij in. Je kindje staat immers op één. Door niet goed voor jezelf te zorgen, raakt je lichaam uit balans. Maar des te beter jij je voelt, des te betere moeder jij kunt zijn voor je kleintje.

Wat doet de BodySculptor voor je?

Waarom zou je geen tijd in jezelf mogen steken? Verwen jezelf bijvoorbeeld eens met een behandeling met de BodySculptor. De pakking om je lichaam stimuleert via lymfedrainage de vochtdoorstroming en verwijdert daardoor de vochtophopingen in je lichaam. Het resultaat is een beter immuunsysteem, schoner lymfestelsel en een betere hormoonbalans. De BodySculptor gaat ook aan de slag met het visceraal vet en dat heeft weer een gunstig effect op de lever. Je verliest overtollig vocht en daarmee dus ook wat centimeters. Het resultaat is een schoner, lichter en fitter lichaam.

Hoe verloopt een behandeling met de BodySculptor?

De BodySculptor werkt met elektrische stimulatie. Met banden rondom het lichaam worden er elektrische impulsen door de diepere huid- en vetlagen door het lichaam gestuurd. Het resultaat is een samentrekking en stimulans van de spieren. Daardoor komen aminozuren vrij in het lichaam, met veel positieve effecten tot gevolg. De behandeling is veilig en doet geen pijn. Een lekkere, ontspannende verwennerij na je zware zwangerschap waarmee je ook nog eens je lichaam een handje helpt in het herstelproces.