fbpx

Zet de tijd stil met Ultraformer III

Hardware,Cosmetology.,Cosmetology,Face,Procedure.,Ultraformer,Lifting

Ren jij al gillend weg bij het zicht van naalden? Je ziet dat je huid met de tijd begint te hangen, maar bij het horen van “botox” en “fillers” loopt jou het kippenvel over de rug. Gelukkig heb je helemaal geen plastische chirurgie om een mooie, strakke huid te krijgen met behulp van de Ultraformer III.

De Ultraformer III

De Ultraformer III is een apparaat dat werkt met HiFu-techniek. Dit staat voor High Intensity Focused Ultrasound. De techniek is relatief nieuw binnen de cosmetische geneeskunde. Het weefsel wordt op drie niveau’s veilig verwarmd, waardoor versteviging voor de lange termijn ontstaat.

De werking

Bij de behandeling wordt er gebruik gemaakt van energiepulsen door middel van ultrageluid. Deze gaat diep door de vier huidlagen heen. Hierdoor blijft de bovenste huidlaag (ook wel de opperhuid) volledig intact. Je hebt dus geen blauwe plekken, littekens of zwellingen zoals je zou hebben met een plastische chirurgische behandeling. Deze energiepulsen stimuleren de aanmaak van collageen. Collageen is een eiwit dat ervoor zorgt dat het lichaam zijn vorm behoudt: het helpt de zachtheid en soepelheid van de huid bewaren. Samen met elastine zorgt het er ook voor dat de huid sterk en elastisch blijft. Vanaf het 25e levensjaar neemt onze aanmaak van collageen af. Als gevolg hiervan heb je misschien last van:

  • Kraaienpootjes
  • Kipfiletjes
  • Zwembandjes
  • Rimpels
  • Een slappere en/of dunnere huid

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst gereinigd. Vervolgens worden applicatoren aangebracht. Het apparaat heeft 7 verschillende cartridges die zich allemaal op een verschillende huidlaag focussen, voor het meest effectieve resultaat. De behandeling duurt gemiddeld een half uurtje en de meeste cliënten hebben genoeg aan één behandeling. Voor het beste resultaten kun je na een paar maanden terugkomen voor een touch-up.

Het resultaat

Het collageen heeft gemiddeld 3 tot 6 maanden nodig om volledig opnieuw op te bouwen, maar de resultaten zijn direct na de behandeling zichtbaar. De huid zal liften en er weer strak uit gaan zien. Rimpels zullen afnemen. Je zult zien dat de huidteint en -structuur zichtbaar verbeterd zijn. Je huid gaat er weer geaccentueerd en stevig uitzien.

Contact

Ben je nou helemaal overtuigd van de effectieve werking van de Ultraformer III, vraag dan nu een intake aan om binnenkort met een stralende, strakke huid weer door het leven te gaan.