fbpx

Een mooie oogopslag behouden: hoe doe je dat?

fibro-plasmalift

Iedereen klaagt altijd over kraaienpootjes. Maar waarom eigenlijk? Kraaienpootjes zijn niets meer dan lachrimpels, en lachrimpels zijn een teken van een gelukkig en tevreden leven. Maar als je ouder wordt, worden de rimpels dieper. Tel daar fronsrimpels en zakkende oogleden bij op en je lijkt toch wat ouder en vermoeider dan je bent. Maar geen nood: met de Fibro Plasmalift zie jij er binnen no-time tien jaar jonger uit!

Oorzaken van een vermoeide blik

Er zijn verschillende oorzaken van een vermoeide blik. Je kunt bijvoorbeeld iets futloos zijn (en lijken) als je door een drukke tijd gaat. Maar ook je leefstijl heeft er zeker mee te maken. Mensen die roken, slecht eten of weinig water drinken, krijgen sneller rimpels en verzakking in de huid dan mensen die goed voor zichzelf zorgen. Let dus op wat je consumeert om je stralende blik te behouden.

Wat kun jij doen?

Heb je nou toch last van hangende oogleden, dan ben je er niet helemaal aan onderworpen. Er zijn ontzettend veel dingen die je kunt doen. Veel mensen denken gelijk aan permanente make-up of een cosmetische ingreep met botox. Dat is vaak ingrijpend, pijnlijk en kostbaar. Een Fibro Plasmalift werkt zonder naalden en is een makkelijke, veilige en non-invasieve manier om effectief de huid te verjongen. Het zorgt voor een stimulatie van de diepere huidlagen. De laser zorgt direct voor een liftend en verjongend effect. De behandeling doet geen pijn en de eerste resultaten zijn al zichtbaar na 5 dagen. In het begin zijn er kleine korstjes op de huid te zien door de behandeling, maar die zijn na een week weer verdwenen. Het resultaat? Een jeugdige, fitte en strakke huid!

Dali Wellness

Dus, ben jij toe aan een frisse oogopslag zonder enge en dure cosmetische ingrepen? Neem dan contact op met de specialisten van Dali Wellness en ontdek wat zij voor je kunnen betekenen!