fbpx

Overmatig vet? EMShapewell!

afslanken

Er kunnen honderden redenen zijn waarom jouw lichaam niet meer is wat het geweest is of wat je zou willen dat het is. Je voelt je niet zo lekker als je denkt aan volgende zomer in je bikini het strand op moeten, of als je je moet omkleden waar iemand bij is. Al met al ben je niet tevreden over hoe je lichaam eruitziet. Tijd om het roer om te gooien. De EMShapewell behandeling bij Dali Welness kan helpen jouw spieren te accentueren en vet te verbranden!

Redenen voor vettoename

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij niet lekker in je vel zit. Bij veel mensen is het overgewicht met de jaren toegenomen. Het is jammer maar waar, hoe ouder we worden, hoe meer we over het geheel genomen aankomen. Hoe komt dat toch? Er zijn een aantal redenen die daaraan ten grondslag liggen.

1. Vetstofwisseling vermindert. Dat betekent dat als we ouder worden, onze vetcellen minder vet door transporteren en meer vet vasthouden.
2. De spieren in je lichaam nemen af. Daardoor verbrand je minder in rusttoestand en je spieren houden je lichaam strak.
3. Veranderende hormoonhuishouding. Je maakt minder testosteron aan, wat bijvoorbeeld helpt bij spieropbouw.

Effectieve oplossing

Heel vervelend natuurlijk, als je aankomt terwijl je dat niet wilt. Maar gelukkig hoef je niet bij de pakken neer te zitten. Er is een manier om je lichaam te stimuleren bij het afslanken door de spieren te blijven activeren. Bij Dali Wellness doen we dat onder meer aan de hand van de EMShapewell.

Hoe werkt het?

Bij een behandelig met de EMShapewell worden grote, ronde applicatoren aangebracht op de te behandelen spieren. Dit kan bijvoorbeeld op je buik of rug zijn, afhankelijk van wat jij afgesproken hebt met je behandelaar en wat je uiteindelijke doel is. Vervolgens genereren deze applicatoren doelgerichte, elektromagnetische energie, die de spieren doet samentrekken. De behandeling kost jou verder dus helemaal geen inspanning of pijn. Stevige billen of benen, een strakke buik: het is weer in zicht door slechts 4-10 behandelingen, van gemiddeld een half uur per keer. Doordat de EMShapewell zich niet alleen op vet, maar op vet én spieren focust is hij anders in werking dan de meeste technologieën.

Effectiever dan de sportschool

Een behandeling van een half uur staat gelijk aan 36.000 sit-ups! Ideaal voor mensen die fysiek niet in staat zijn om naar de sportschool te gaan of als je gewoon niet zo’n zin hebt om je longen uit je lijf te sporten. Misschien ga je al tijden naar de sportschool, maar lukt het je maar niet om dat laatste beetje vet eraf te krijgen. Hartstikke frustrerend, natuurlijk. Tijdens een sessie in de sportschool gebruik je ongeveer 30% van de spieren. Met de EMShapewell is dit 100%. De verbeteringen zetten zich verder voort na de behandeling. Je zult merken, zeker na een paar sessies, dat je lichaam sterker is en je uithoudingsvermogen beter. Vetjes zullen langzaamaan verdwijnen en je lichaam zal er meer geaccentueerd en gespierd uitzien. Doordat je de spieren stimuleert, verbeter je ook de bloedcirculatie en de aandrijving van verbranding van vet en calorieën.

Get started!

Wil jij kennismaken met de nieuwste techniek van de EMShapewell? Bij een intake kijken we samen welke behandeling het beste voor jou geschikt is. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, op verschillende delen van het lichaam. Denk hierbij aan de:

  • Buik
  • Billen
  • Benen
  • Rug
  • Armen

    Neem vooral contact met ons op en zet de eerste actieve stap naar jouw droomlichaam!