fbpx

Informatiepagina

Aan de hand van het voedingsprogramma leer je beter, gezonder en bewuster te gaan eten. Het lichaam gaat zichzelf in balans brengen met gezonde en uitgekiende voeding. In eerste instantie zal dit zich uiten in een algeheel verbeterde gezondheid. Dit kun je merken aan het krijgen van meer energie, een mooiere huid en een betere stoelgang.

Daarna zal je gezondheid en lichamelijke toestand nog meer verbeteren. Dit wil dus zeggen dat in geval van overgewicht het lichaam in omvang zal afnemen. Voor mensen met ondergewicht geldt dan het tegenovergestelde. Dit betekent dat je bindweefsel, spierweefsel en botweefsel op een normale waarde komen met een lichaam dat een gezond vetpercentage vertegenwoordigt.

 

Wat gebeurt er?

Bij het voedingsprogramma krijg je advies over de juiste voeding die voor jou het beste werkt en over de keuze van de juiste combinatie van producten. Hierbij gebruiken we ook voedingssupplementen om de tekorten in je lichaam sneller in balans te krijgen, omdat alleen voeding vaak te weinig resultaat geeft op korte termijn. Ook kan het gebeuren dat je een supplement krijgt als maaltijdvervanger. Dit is niet bij iedereen het geval.

 

A,Person,Having,A,Hard,Time,Using,The,Bathroom,,Sitting
Woman,Holding,Basket,Of,Vegetables,Outdoors,At,Her,Garden

De behandeling

Bij het persoonlijke voedingsprogramma krijg je gedurende 6 weken elke week een consult. Dit houdt in dat je uitleg krijgt en op de diepere materie van het voedingsprogramma ingaat. Ook word je gewogen om de resultaten te kunnen analyseren. Dit garandeert het beste resultaat met name voor de lange termijn, zodat je op gewicht kunt blijven.

Prijzen

Voedingsprogramma 
Compleet programma voor 6 weken€ 380,25
Compleet programma in combinatie met eerste kuur BodySculptor of een andere machine€ 180,00
2de (opvolgende) kuur met BodySculptor of een andere machine € 155,00
  
Afslankinfusie 
per verpakking   € 35,00
Nutrisculptor 
Per pot (in de smaak kersen)€ 75,00
Disclaimer

Disclaimer: de behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon