fbpx

Informatiepagina

De Ultraformer III is een nieuwe generatie behandeling om wenkbrauwen, hangende, verslapte huid in het gezicht en in de hals en het decolleté te ‘liften’, te 'verstrakken en contour terug te brengen. Dit alles zonder operatie met zichtbaar resultaat en een verbeterde teint en huidstructuur!

Dankzij de Ultraformer III, de Rolls-Royce onder de effectieve faceliftmachinges, is een mooiere huid zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk. Ultraformer III is de meest gecontroleerde en succesvolle methode van huidverstrakking op basis van de nieuwste technologie met micro en macro geluidsgolven.

 

Wat gebeurt er?

Met deze allernieuwste en revolutionaire HIFU-Ultraformer III therapie, worden energiepulsen door middel van ultrageluid, op vier specifieke huidlagen gericht, namelijk de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag. Dit zijn dezelfde lagen die wordt gelift tijdens een chirurgische facelift. Met veilige thermische energie wordt het weefsel verwarmd waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd wordt.

Er wordt een applicator op de gereinigde huid geplaatst. Door de verscheidenheid van de behandelkoppen kan de behandelend specialiste exact bepalen waar de energie gegeven wordt. Deze applicatoren worden vervolgens gebruikt om een gedoseerde hoeveelheid energie af te geven op precies de juiste dieptes onder de huid. Dit alles zonder het huidoppervlak te beschadigen. Ook de bovenste huidlaag profiteert van het ondersteunend effect.

 

IMG_1010-Large
IMG_1077-Large

Het prachtige resultaat hiervan is dat de huid langzaam gelift en verstrakt wordt met een langdurig effect. Dit is direct zichtbaar na de behandeling en werkt daarna nog enkele maanden door! Daarna is de huid nog strakker, met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie. De mimiek van het gezicht verandert hierdoor niet.

 

De behandeling

De meeste cliënten hebben genoeg aan één behandeling. We werken bij deze behandeling met twee gespecialiseerde serums. Het is aan te raden om voor de behandeling al te beginnen met een gespecialiseerd serum. De praktijk heeft bewezen dat geweldige resultaten worden bereikt met Ultraformer III met verbeteringen zichtbaar tot 6 maanden na de eerste behandeling. Bijwerkbehandelingen kunnen regelmatig worden gedaan, afhankelijk van je gestel en wensen. Je komt eerst een keer langs voor een intake en een anamnese. Na de behandeling zien wij je ook graag nog een keer terug voor controle.

De Ultraformer III is bijna voor iedereen geschikt. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van een vage kaaklijn, losse nek, neus/lip-plooien, slappe oogleden, hangende wenkbrauwen, dubbele kin, lijntjes en rimpels, rimpelige decolleté, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën. De behandeling is een goede ondersteuning bij de Facecocktail.

Resultaat

Meteen na de behandeling zie je al resultaat. Maar dit is nog maar het begin van het verjongingsproces. Na ongeveer 2 à 3 maanden is het eerste resultaat zichtbaar, tot zelfs na 6 maanden werken de processen nog door. Door de behandeling met de Ultraformer III krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid.

Contra-indicaties

  • Zwangerschap
  • Als je minder dan een half jaar geleden bent behandelt met botox of fillers
  • Bloedstollingsstoornissen
  • Immuunsysteemstoornissen
  • Hart-, lever- en nier-insufficentie
  • Hartritmestoornissen

Prijzen

Onderkin, hals, decollete (mild)€ 595,00
Onderkin, hals, decollete (intens)€ 695,00
Gehele gelaat, onderkin, hals (mild)€ 750,00
Gehele gelaat, onderkin, hals (intens)€ 850,00
Gehele gelaat, onderkin, hals, decollete (mild)€ 850,00
Gehele gelaat, onderkin, hals, decollete (intens)€ 950,00
2 intense behandelingen in 1x aankopen voor gehele gelaat, onderkin, hals (met tussentijd van 8 maanden)€ 1.500,00
Om de behandelingen beter te ondersteunen, en voor een nog beter resultaat, adviseren wij u de ondersteunende producten er bij aan te kopen.€ 150,00

 

Disclaimer

Disclaimer: de behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon