fbpx

Informatiepagina

Aan de hand van NutriSculptor activeert de stofwisseling, waardoor je op een gecontroleerde en gedoseerde manier gewicht kunt verliezen. Daardoor kun je de inname van voeding zonder moeite of drastische maatregelen controleren.

 

Wat gebeurt er?

NutriSculptor is een multi-tablet en bevat alleen maar goede nutriënten, voedingsbestanddelen en vitaminen. Eigenlijk bevat elke tablet alle voedingsbestanddelen die het lichaam nodig heeft. In die zin zou je een tablet eigenlijk als een volwaardige mini-maaltijd kunnen zien.

Sla je af en toe wel eens het ontbijt over en heb je moeite om tijdens de dag tijd te nemen om te eten? Eet je daardoor ’s avonds te veel of ongezond? Dan kan NutriSculptor ondersteunen bij een gezonder en meer gebalanceerd eetpatroon. Ook als je vaak uit eten moet voor je werk, veel afspraken hebt waarbij eten komt kijken of je veel snoept, kan NutriSculptor helpen. Door af en toe een NutriSculptor-dag in te lassen, kom je af van dat zware, overvolle gevoel en kan je lichaam alles rustig verwerken. In die zin is het de ideale methode om wat te compenseren en ervoor te zorgen dat je gewicht niet toeneemt.

Via NutriSculptor krijgt je lichaam alle benodigde stoffen die het nodig heeft voor een goede werking. Door de porties op een bepaalde manier te doseren, krijgt het lichaam elk uur van de dag een mini-maaltijd te verwerken. Daardoor is de stofwisseling ook voortdurend actief en vertraagt deze niet wat bij vele andere diëten wel het geval is.

Gewicht verliezen

De behandeling

Wanneer je het NutriSculptor-programma volgt, las je om de dag een nutriSculptor-dag in. Dit wil zeggen dat je tijdens één week 4 dagen het nutriSculptor-programma volgt en 3 dagen je gewone levensstijl toepast. Op de NutriSculptor-dag combineer je de tabletten met een of meerdere maaltijden met een dagelijkse calorie-inname van maximaal 700 kcal. Tip: probeer ’s avonds koolhydraten te vermijden. Doordat je lichaam gedurende 4 van de 7 dagen een zeer gedoseerde calorie-inname te verwerken krijgt, ga je gewicht verliezen.

Het mooie is dat je gewicht verliest zonder honger te lijden. Tijdens de vier NutriSculptor-dagen heb je door de zorgvuldig afgemeten dosering geen hongergevoel en geen last van energiedips. De stofwisseling wordt daarnaast ieder uur geactiveerd, en daardoor vindt na het gewichtsverlies geen jojo-effect plaats.

energieboost
Antisnoepen

Voordelen

  • Gezonde bouwstoffen en vitaminen
  • Geen hongergevoel
  • Geen energiedips
  • Voorkomt jojo-effect

Contra-indicaties

  • Niet te gebruiken door schildklierpatiënten
overzicht-nutrisculptor[2]

Prijzen

Per pot (in de smaak kersen)€ 75,00

 

Disclaimer

Disclaimer: de behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon