fbpx

Informatiepagina

Wanneer je last hebt van huidveroudering, kun je methodes zoals botox of fillers overwegen. Maar het is heel begrijpelijk als je liever bij naalden en andere ingrepen uit de buurt blijft. Daarom hebben wij een speciaal behandeltraject ontwikkeld gericht op het verjongen, verbeteren en liften van de gezichtshuid.

Zoals bij de beste cocktails zijn de ingrediënten – de precieze apparaten en behandelingen waar de cocktail uit bestaat – een geheim van de chef. Bovendien is er altijd sprake van maatwerk, zodat voor iedereen een optimaal resultaat kan worden behaald. De revolutionaire methode bewijst daarnaast zichzelf, bekijk gerust eens de foto's van mensen die je voor zijn gegaan!

 

Wat gebeurt er?

Bij de face-cocktail is sprake van een combinatie van methodes die elkaar versterkt. Hierbij zijn er drie behandelingsopties. Zo maken we gebruik van de kwalitatief hoogwaardige cellulaire cosmetica op basis van nanotechnologie en de bio-engineeringtechnologie van Skin Infusion. Door de technieken van Skin Infusion kunnen de actieve werkstoffen uit de cosmetica tot diep de celkern doordringen en daar hun werk doen.

Ook kan er gebruik worden gemaakt van de H6RF radiofrequentietechnologie. Hierbij worden de weefsels in de diepte verwarmt, wat de activiteit van de firoblasten stimuleert. Het effect? Huidverstrakking! Ook verstrakken de spieren in het gezicht. Dit draagt bij aan het verstrakken van de huid. De huid oogt daardoor fitter en jeugdiger.

Daarnaast kunnen we de Ballancer inzetten voor spieractivatie. Door middel van aangename massagegolven op maat kan drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting worden gestimuleerd. Je verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel en een verhoogd lymfetransport.

 

h6rf_viso_2
facecocktail2-bew

De behandeling

Al na een behandeling is resultaat zichtbaar, maar voor optimaal en langdurig resultaat raden wij een kuurbehandeling aan.

De facecocktail is geschikt voor de aanpak van huidverslapping, huidveroudering, rimpels en fijne lijntjes.

 

Voordelen

  • pijnloze en niet-invasieve techniek (geen operatie)
  • onmiddellijke verbetering van de textuur van de huid
  • onmiddellijke verhoging van de elasticiteit en verstrakking van het weefsel
  • werking op celniveau
  • langdurig resultaat

Resultaat

Het resultaat is een jeugdige en energieke uitstraling en een strakkere huid. Een intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

floto plakkers muster

Prijzen

Facecocktail (is een gecombineerde behandeling van deze drie onderstaande behandelingen) 
Losse behandeling€ 65,00
10 behandelingen (€ 49,90 per behandeling)€ 499,00
  
Face-activatie (zie afbeelding met nummer 3) 
Losse behandeling€ 39,75
10 behandelingen (€30,00 per behandeling)€ 300,00
  
Skin-infusion (zie afbeelding met nummer 2) 
Losse behandeling€ 39,75
10 behandelingen (€30,00 per behandeling)€ 300,00
  
H6RF Radiofrequentie (zie afbeelding met nummer 1) 
Losse behandeling€ 39,75
10 behandelingen (€30,00 per behandeling)€ 300,00

 

Faceactivatie - Nú 10 behandelingen voor maar 169,- euro

 

Disclaimer

Disclaimer: de behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon