fbpx

Informatiepagina

De Ballancer is een revolutionair toestel met een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage en lymfedrainage. Dat zorgt voor ontspanning en ontlasting van het lichaam. De Ballancer is uniek doordat het gelijkmatige druk uitoefent dankzij de overlappende compressiezones. Ook is de Ballancer het eerste toestel met de techniek pre-therapie. Dit is het openmaken van de lymfeknopen voor beter resultaat.

Deze behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven op maat kan drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting worden gestimuleerd. Je verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel en een verhoogd lymfetransport.

 

Wat gebeurt er?

Er zijn vijf aspecten waar de Ballancer op inspeelt. Het bloedcirculatiesysteem, het lymfesysteem, het spijsverteringssysteem, de spieren en de huid. Wanneer je last hebt van een opgeblazen gevoel, vocht dat vastgehouden wordt en/of een rusteloos gevoel, helpt deze behandeling bij het verminderen van de klachten. Dat werkt als volgt.

Bloedcirculatiesysteem: De ritmische lichaamsmassage van de Ballancer werkt als een ‘extern’ hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert waardoor de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof de cellen bereikt. Daardoor voel je je energieker, frisser en fitter.

Lymfesysteem: Naast de bloedsomloop heeft het lichaam nog een belangrijk transportsysteem, namelijk het lymfesysteem. De bloedsomloop is een gesloten systeem, maar het lymfesysteem is dit niet. Deze loopt, als vertakkingen van boomwortels, door alle lichaamsweefsels. Via het lymfesysteem worden alle stofwisselingsproducten afgevoerd. Het lymfesysteem trekt zo’n tien keer per minuut samen en heeft het vermogen deze samentrekking te verhogen door bijvoorbeeld sporten. Door de mechanische behandeling van de Ballancer verhoogt de frequentie van deze contracties tot zestig keer per minuut. Door stress houdt het lichaam vocht vast, bijvoorbeeld in de benen. Wanneer het lymfesysteem gestimuleerd wordt, kan dit vocht worden afgevoerd waardoor je lekkerder in je vel zit.

Ballancer-afslanken-1
Ballancer-afslanken-2

Spijsverteringssysteem: De Ballancer masseert de darmen. Het resultaat is ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen. Dat ondersteunt bij het verminderen van een opgeblazen gevoel.

Spieren: De Ballancer masseert de spieren. De bewegingen helpen gifstoffen te verwijderen na sporten en lichamelijke activiteiten. Werkt tevens rustgevend, ontspannend en herstellend op de spieren, en geeft verlichting bij pijn.

Huid: De Ballancermassage verhoogt de bloedstroom en verse zuurstoftoevoer naar de huidlagen. Door stress kan de huid grauwer zijn gaan ogen en minder fit zijn. Door de doorstroming in de huid te verbeteren, kan de huid weer steviger en gezonder worden, waardoor het gladder en zachter aanvoelt.

De behandeling

De behandeling is veilig, snel (25 tot 55 minuten) én het voelt zéér aangenaam en ontspannend. Eerst is er een kort intakegesprek. Daarna krijg je de bijgeleverde broek aan en gaat onder begeleiding in het Ballancer massagetoestel liggen. Er wordt een persoonlijk programma ingesteld.

We raden aan de behandeling altijd in kuurvorm af te nemen. In een kuur zijn er twee behandelingen per week gedurende vijf of zes weken.

De behandeling is geschikt wanneer je moeilijk afvalt en op het gewicht blijft, last hebt van cellulite of een slechte doorbloeding of wanneer je vocht en afvalstoffen vasthoudt (blokkade in het lymfestelsel). Ook is het zeer geschikt voor het ondersteunen van verschillende andere behandelingen.

De BodySculptor en Ballancer zijn verschillende behandelingen.

 

Ballancer-606

Voordelen

 • Snellere afvoer van lichaamsvet
 • Afvoer van vochtophoping/oedeem
 • Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • Stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie
 • Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Activeert de stofwisseling
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
 • Verlichten van (spier)pijnen
 • Meer energie
 • Een zeer ontspannen verwenmoment voor jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk

Resultaat

De behandeling zorgt voor een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel en een verhoogd lymfetransport. Dat zorgt onder meer voor gemakkelijker afslanken, een egalere huid, vermindering van cellulite en een energiek gevoel.

De behandeling kan uitgevoerd worden in combinatie met de Cryo21, Freeze Your Body, de EM ShapeWell en de AdipoLight voor een betere en snellere afvoer van de gekristalliseerde vetcellen. Een intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Prijzen

Losse sessie€ 45,00
10 behandelingen (€29,90 per behandeling)€ 299,00*
12 behandelingen (€33,25 per behandeling)€ 399,00

*alleen in combinatie met een andere afslank en/of contourbehandeling.

Disclaimer

Disclaimer: de behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon