header

Een aantal tevreden klanten voor u op een rij.

 


Body-sculptor…….. Bij toeval hoorde ik hierover en het klonk mij als muziek in de oren. Regelmatig en goed eten in combinatie met body-sculptor en toch afvallen!? Had al jaren alle diëten gevolgd en was heel erg aan het jojo-en.
Moest nu echt een keer weer op de “rails” gezet worden. Ik begon er sceptisch aan want het  voelde voor mij heel tegenstrijdigom veel en geregeld te eten en toch af te vallen!
Ik schrok eerst wel hoeveel ik moest eten, maar was snel aan het eetpatroon gewend ( wel even op moeten bouwen). In combinatie met body-sculptor was ik na enkele maanden al veel kilo’s kwijt.
De body-sculptor is een heerlijk apparaat; heel ontspannend en  lekker warm; geregeld val ik heerlijk in slaap . Een fijne bijkomstigheid is dat het goed voor mijn fybromyalgie is.
Body-sculptor is echt een aanrader voor iedereen die maar (blijft ) worstelen met de kilo’s. Uit eten of op vakantie gaan is geen drama meer wat de kilo’s betreft. Je kiest de lekkere een goede producten uit voor je zelf en je kunt fijn meedoen.
Veel liefs,
Mirthe


Hallo
Ik wil graag reageren op mijn ervaringen en sessies bij Dali Wellness bij Lida van der Tas in Zeddam.
Het was mooi weer en ging met mijn man fietsen. Wij kwamen door Zeddam en dus van de fiets gestapt bij Dali Wellness en informatie ingewonnen. Dit gebeurde eigenlijk allemaal onverwachts maar is een hele goede zet geweest.
Ik dacht dit is wat voor mij. Met Lida overlegt en aan de sessies begonnen. Slimline gedaan: 2 x 10 behandelingen. en daarna 2 x in de week gevolgd door en 10 Lipo-behandelingen.

Ook kreeg ik goede voedingsadviezen van Lida om die tegelijkertijd toe te passen. Het resultaat mag er zijn! Ik ben 10 kg afgevallen wat mij nog nooit was gelukt. Je voelt je echt fitter en kan je makkelijker bewegen. De buikspieren gaan hun werk weer doen. Daarbij komt nog, en voor mij heel belangrijk:

  1. De bloeddruk is een stuk lager
  2. Cholestorol is gedaald
  3. Suiker type 2 is weer goed

Dit zijn toch geweldige resultaten. Ik ben er erg blij mee. Het was een hele mooie ervaring. Maar niet te vergeten de betrokkenheid, advies, geweldige begeleiding en deskundigheid van Lida horen hierbij. Samen hebben we gezorgd voor dit resultaat om mijn ideaal te verwezenlijken. Zij probeert het beste uit je te halen. Je kunt altijd bellen of langskomen voor advies.
Lida, bedankt voor alles wat je voor mij het betekent
Lieve groetjes, Matjana


Ik heb nooit echt overgewicht gehad, was eigenlijk slank maat 38. Ik ben jaren geleden bij Lida geweest om beter te leren eten, om bewuster te worden van wat ik at. Mijn gezondheid ging met sprongen vooruit had geen last meer van duizelingen, (vreet)eetbuien, en mijn stemmingen is stabiel geen ups en downs meer gewoon super in mijn vel, al jaren. 

Nu alweer een tijdje naar mijn zwangerschap zag ik Lida in de krant staan, met verschillende machines die mijn weer strakker konden maken, zal dit wat zijn voor mij? Bellen, afspraak maken en kijken maatje 38 is eigenlijk echt te klein en 40 is een stap te ver.

Naar een super uitleg gestart, geen dieet ik eet al jaren zoals ik het geleerd heb dat was ook niet de oorzaak,  sporten doe ik voldoende ben zo snel mogelijk wat mogelijk was, weer begonnen na de bevalling.

Ik heb gekozen voor de Bodysculptor om weer strakker te worden (vooral mijn buik), en de Velasmooth om het overgebleven richeltje vet op mijn buik te laten verdwijnen. Nu na 12 behandelingen bodysculptor en 6 behandelingen Velasmooth bijna 27 cm kwijt tussen mijn borsten en heup gewoon mijn dikke buikje helemaal weg, en strak in mijn velletje. Ik kan nu als het moet in maat 36 maar ik hou het op 38 die zit weer helemaal geweldig. 

Een ding heb ik mezelf beloofd, geen tijd om te sporten dan op het onderhoud programma van de Bodysculptor die week, ik wil zo blijven ik voel me geweldig.

Lida dank je wel, veel liefs 

Harriette uit Arnhem          


Een Wonder,
Na jaren lange rugklachten, fysiotherapieen enz was er niets wat mij echt hielp.
Moest steeds aanhoren dat het door mijn keizersnee kwam (van 23 jaar terug). Daardoor wordt de buik slapper, en mijn rug drukte flink naar voren, dit kon ik echt niet volhouden. Totdat ik hoorde van Slimline bij Lida, dacht eerst nog dat het alleen maar om afvallen ging, maar nu na bijna 20 behandelingen weet ik wel beter. Mijn rugspieren worden steeds sterker, en alles zit weer op de goede plek. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Kan weer rustig zitten, staan  en liggen zonder die zeurende pijn in mijn rug.
Kan het iedereen aanraden met rugklachten alleen jammer dat het niet vergoed wordt maar wie weet in de toekomst misschien.

groeten Hennie


Mijn naam is Martine, ben 37 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van bijna 8 en ruim 4. Ik werk een paar ochtenden in de week in de thuiszorg. Na jaren van lijnen, calorieën tellen, uithongeren en vervangers te hebben gebruikt, waardoor er eetbuien ontstonden, kwam ik de flyer van de DALI tegen. Het was voor mij een beetje mijn laatste hoop, ben ook al eens bij een dieëtist geweest, wat achteraf ook maar tijdelijk hielp. Door mevrouw Van Der Tas heb ik opnieuw leren eten en ben ik heel erg veel te weten te komen over voeding. Het waren voor mij maar een paar kilo’s die ik wilde verliezen maar wel heel erg belangrijk! Het allerbelangrijkste wat ik geleerd heb is gezond en regelmatig eten, dit staat nu voorop. Ik voel me er super bij! 
Ik eet gezond, sport 3 x in de week en geniet volop van het leven!

Groetjes Martine


Ik hoefde niet heel veel af te vallen, maar wou gewoon een paar kilo kwijt. Dankzij Lida weet ik wat ik mag eten en ik eet meer! Ja je leest het goed: ik eet MEER...... ik at veel te weinig om zo maar af te vallen, en koos voor de verkeerde dingen en kwam hierdoor aan! Dankzij Lida kan ik lekker meer eten en ik val er nog bij af ook. Het is gewoon super! En iedereen aan te raden! Mensen om mij heen staan er versteld van, van wat ik allemaal mag eten, en daarbij toch afval!

groetjes Joyce


Mijn eerste Slimline sessie

Bericht: Het zit er jammer genoeg al weer op.

Begin Okt. ben ik met een proefbehandeling gestart en daarna 10 behandelingen, waarvan de eerste twee weken 2x per week en daarna 1x. Ik had erg veel last van mijn spieren en gewrichten, waarvoor ik behoorlijk zware medicatie gebruikte. Dat heb ik nu aardig terug weten te brengen, we zijn er helaas nog niet helemaal maar dat kan ook niet en ik ga zeker verder met deze behandeling. ik wil Lida nog heel erg bedanken voor de hartelijke en persoonlijke manier van behandelen, heel zorgzaam en betrokken. 

Dank daarvoor en snel tot ziens 

Groet Yvonne


Hallo Lida,

Ik ben in 2 jaar tijd 25 kilo afgevallen door mijn eetgewoontes en mijn leefstijl aan te passen. 

Doordat ik zoveel afgevallen was had ik last van een losse en hangende buik. Toen kreeg ik de folder van de Dali-welness in mijn brievenbus en wilde gelijk de Slimline proberen om te kijken of mijn buik strakker zou worden. Na 10 keer aan het apparaat gelegen te hebben ben ik nu totaal 21cm kwijt! Je word goed door Lida geholpen, ze is een deskundige in haar vak. Ik ga zeker verder met de Slimline behandelingen! 

Groetjes Michelle


Ik ben in eerste instantie naar Lida gegaan, natuurlijk omdat ik af wilde slanken, maar voornamelijk omdat ik heel graag bewuster en gezonder wilde leren eten. 
Ik zat met de vraag, eet ik wel gezond? Ik heb daarom bij haar de bewustwordingscursus gedaan. Een andere reden was dat ik net een half jaar geleden bevallen was van een baby, dus ik had nog behoorlijk wat zwangerschapsvet wat eraf moest. Lida heeft me laten inzien dat mijn lijf eerst weer op krachten moest komen met goede voeding voordat het vet ging loslaten. Ook kon ze met de wegingen aantonen dat ik afviel, maar ook uitleggen waarom ik afviel. Ik moest juist méér eten dan dat ik deed, vaker eten en vooral gezondere dingen eten. Ook ben ik in de cursus dingen te weten te komen over hoe het lichaam werkt, die ik echt niet wist en ik dacht toch wel wat te weten. Ik heb bij Lida ook de Slimline gedaan. Door mijn zwangerschap waren mijn buikspieren behoorlijk verslapt. Eigenlijk kon ik ze nauwelijks meer aanspannen. Buikspieroefeningen ging eigenlijk al helemaal niet en daardoor kwam ik niet van mijn buik af. Door 2x per week bij Lida aan de Slimline te liggen, zijn mijn buikspieren weer aan het werk gezet en kan ik nu weer als vanouds mijn buikspieren aantrekken. Ook ben ik aardig wat vet kwijt en kun je echt aan de contouren zien, hoe mooi ik afgeslankt ben.
Lida, dankjewel voor je moeite, je inzet, je betrokkenheid en al je adviezen. Ik bewonder je deskundigheid, je streven naar perfectie en je wil om resultaten te zien.

Dankjewel voor alles.
Groetjes Sarah


Paniek!! De zomerbroeken moesten in april uit  de kast, en groot was de teleurstelling dat ik echt nergens meer inpaste. Ik kreeg ze niet meer over mijn benen. 
Dan maar naar de winkel  en wat nieuws aanschaffen.  Ook dat liep op een teleurstelling uit want ik liep daar tegen het zelfde aan. Geen broek paste. 
Nu had ik ook al maanden last van een vermoeid drukkend gevoel in mijn benen, dus al met al kreeg ik er goed de pé erin.
In mijn achterhoofd zat nog de advertentie die ik had gezien van Dali Wellness.
Ik heb de volgende dag gebeld voor een afspraak  en er werd naar mijn probleem  geluisterd. Geen probleem zei Lida de bodysculptor is dan echt wat voor jou.
En inderdaad na een keer of 5 kon ik mijn zomerbroeken weer aan. Dus net op tijd voordat het voorjaar begon.  De kuur was 12 keer en de centimeters gingen er gestaagd af.
Ook werd in de behandeling de bovenarmen en de kin meegenomen. 
Ik was zo tevreden dat ik ook een 2e kuur er achter aan heb gedaan.   In totaal zijn er nu van b.v mijn bovenbenen 5 cm af.  Ook  het vermoeide gevoel in de benen ben ik kwijt. En dat ervaar ik als heel prettig.
Je kunt het nu bijhouden met een onderhouds kuur zodat je niet volgend jaar april weer voor het zelfde probleem staat! 

Groeten Dorien


Na jaren lang proberen om af te vallen en van alles te hebben geprobeerd, wilde ik toch eens kijken of ik op een andere manier hulp kon krijgen. Iemand die me kan ondersteunen en me af en toe die schop onder me kont kan geven als dat nodig is. Nou die "iemand" heb ik gevonden. Ik kwam bij Lida in maart en ben meteen aan de slag gegaan met haar voedingsadvies en ging twee keer in de week op de body-sculptor. De body-sculptor staat voor mij echt als een half uurtje ontspannen waar ik altijd in slaap viel. Na 3 programma's en 4,5 maand later ben ik 18 kilo kwijt. Het was echt niet altijd even makkelijk maar Lida heeft me goede adviezen gegeven en me gestimuleerd om mijn doel te behalen. Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn maar door de inzichten die Lida me heeft gegeven heb ik vertrouwen dat ik ook die laatste kilo's er af kan krijgen en in de toekomst op gewicht kan blijven door het voedingsprogramma. 
Lida heel erg bedankt voor alles. Ik kan het iedereen aanraden, het is het waard!

Groetjes birgen


 

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier