header

Bodysculptor exCell+

In 2007 ontving de Bodysculptor de prijs als beste afslankmethode

Wat doet de Bodysculptor exCell+?

"Bodysculptor", een klinkende naam, maar wàt is het nu eigenlijk?
Het doel is duidelijk & de droom van elke vrouw: een slanker lichaam. Beter zelfs: een slanker lichaam terwijl je slaapt!
Toegegeven, het ziet er een beetje uit alsof je net een zwaar verkeersongeval achter de rug hebt en praktisch van kop tot teen bent ingepakt, maar net dat is de kracht van de Bodysculptor.

Hoe werkt het?

Maar hoe werkt deze schijnbaar 'wonderbehandeling' nu? Een beetje theorie. Het bodysculptortoestel combineert lagefrequentiegolven (ELF of extreme low frequency, < 100Hz) met drainage door micropressie. De lagefrequentiegolven zorgen ervoor dat de vrije vetzuren die gestockeerd zijn in de vetcellen worden vrijgemaakt, en deze worden op hun beurt uit het lichaam verdreven via drainage. De heel specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit gewaar wordt. Het proces dat zich binnenin het lichaam afspeelt is vergelijkbaar met wat er in ons lichaam gebeurt na het sporten.

Wat is het resultaat?

Na een kuur verliest u zeker 1 kledingmaat. (Dit gaat steeds beter klinken!) Bodysculptor kan alle probleemzones aan. Het pakt alle zones op hetzelfde moment aan, of kan worden ingezet om lokaal de probleemzones te behandelen. Studies hebben aangetoond dat vrouwen met een bmi van 28 (concreet vb. een vrouw van 1m70 die 81kg weegt) gemiddeld 6cm tailleomtrek verloren!
Zelfs tot 15 dagen na de laatste behandeling was er nog verschil merkbaar, wat aantoont dat Bodysculptor op de probleemzones blijft werken.

Kan dit oplossing bieden voor een verslapte huid?

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen. Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een vochttekort zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het lichaam als van het gelaat, kin en nek.
Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

Een afslanktechniek voor welke zones?

De Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones tegelijkertijd nl. taille, heupen, dijen, kuiten, knieën, armen, kin en gelaat.

 • Duurtijd: 30 min
 • Kuur: 12 beurten
 • Frequentie : 6 weken = 2 keer per week / 3 weken = 3 keer per week 

IMG 1112

Voor wie is deze methode geschikt?

Dit is de oplossing om af te slanken op alle lichaamszones. Het is uitermate geschikt voor vrouwen maar tevens voor mannen. Op leeftijd staat geen grens, er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor mensen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Wat zijn de contra indicaties?

 • zwangere vrouwen
 • dragers van een pacemaker
 • personen met hormonale verstoring moeten behandelende arts consulteren
 • personen met een ernstige ziekte moeten vooraf hun huisarts consulteren
 • diepe veneuze trombose
 • infecties thv bloed- en lymfevaten
 • zware hartinsufficiëntie
 • hemofilie

Wat voel je tijdens een behandeling?

 • sensatie van zachte warmte
 • diepe ontspanning
 • sensatie van lichtheid, vooral op het niveau van de benen

Geen jojo-effect meer en blijvend slank blijven?

Afgevallen! Geweldig .... maar .... nu natuurlijk op gewicht blijven. De wisselwerking tussen lichaam en geest speelt bij Dali-Wellness een grote rol. Krijg je je voelen en denken op de juiste golflengte zal je makkelijk(er) gezond blijven leven en op het juiste gewicht blijven. Deze holistische aanpak werpt zijn vruchten af. Wat het precies inhoudt is natuurlijk per persoon verschillend. Maar dat je er een dieper en blijvend verandert bewustzijn aan overhoudt is voor iedereen hetzelfde.

Wat kost het?

 • Losse behandeling € 60,00
 • 1ste kuur (12 sessies a € 47,50 p.b.) € 595,00
 • 2de kuur (12 sessies a € 39,60 p.b.) € 495,00
 • 20 ritten-kaart (na 1ste & 2de kuur € 31,25 p.b.) € 625,00

ACTIE!!

Nu kan je jezelf met een Bodysculptor kuur met 2! gratis behandelingen. Dat zet zoden aan de dijk! Boek nu!

Disclaimer

De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier