header

cocktail groenNieuw: de CELLULITE COCKTAIL 

cocktailglasNee geen toverdrankje maar wel een MAGISCHE formule om SNEL EN MAKKELIJK CELLULITE te bestrijden.  
 
Dali-Wellness ontwikkelt methodes om mensen te helpen zich weer lekker in hun vel te laten voelen en ZONDER OPERATIE er veel beter en jonger uit te laten zien.
Bij deze bieden wij de nieuwe REVOLUTIONAIRE cellulite-cocktail aan die bestaat uit een combinatie van verschillende SUCCESVOLLE methodes.
 
Welke methodes kan ik verwachten?

Wat houdt de Celluliti Cocktail in?

  • Pakking: met speciale klei. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd.
  • Massage met speciale etherische olieën: handmatige massage met speciale olie die het verharde bindweefsel zachter en soepeler maken. Hierdoor kan er meer doorbloeding ontstaan en wordt de huid gladder en steviger.
  • Velasmooth: Een methode die bipolaire radiofrequenties combineert met de revolutionaire Elos techniek; infrarood warmte en bindweefselmassage. Het resultaat, een strakkere mooie gladde huid en een geweldig liftend effect. De VelaSmooth heeft soortgelijke bindweefselmassagerollers als endermologie (intensieve bindweefselmassage), maar voegt daar aan toe vacuüm, infrarood licht en bipolaire radiofrequentie die tot wel15mm diep gaat. Hierdoor wordt de structuur binnen de vetcel aangepakt en het volume van de vetcel verminderd.
  • Bodysculptor: Het bodysculptortoestel combineert lagefrequentiegolven (ELF of extreme low frequency, < 100Hz) met drainage door micropressie. De lagefrequentiegolven zorgen ervoor dat de vrije vetzuren die gestockeerd zijn in de vetcellen worden vrijgemaakt, en deze worden op hun beurt uit het lichaam verdreven via drainage. De heel specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit gewaar wordt. Het proces dat zich binnenin het lichaam afspeelt is vergelijkbaar met wat er in ons lichaam gebeurt na het sporten.
  • Anti-cellu broek: deze speciale legging kunt u hele dagen dragen ook onder uw eigen kleding. De speciale manier van weven van de stof zorgt voor een constante lichte massage terwijl u beweegt. De hele dag door!
Voor en na foto’s van mensen die u voorgingen laten wij u zien!
Geen praatjes maar wel plaatjes van resultaten.
 
Bel voor een afspraak als u ook met een gladdere huid de herfst in wilt gaan.

Prijzen:

  • Prijs voor een kuur van 10 behandelingen: € 925,00 

Bij bovenstaande prijs zijn we uitgegaan van een extreme vorm van cellulite. Heeft u cellulite in mindere vorm dan wordt uw prijs naar beneden aangepast en bent u goedkoper uit. Kom langs voor een intake en een prijs op maat.

Reviews:

IMG 20200909 WA0000IMG 20200909 WA0002

  •  Wordt aan gewerkt. Zie ook bovenstaande foto's.

Wilt u weten of de behandeling voor u ook geschikt is of meteen wilt boeken, neem dan contact met ons op

 

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier