header

Voedingsprogramma

 afslanken en gezond worden en blijven

 

Wat houdt het voedingsprogramma in?

U leert beter, gezonder en bewuster te gaan eten. Het lichaam gaat zichzelf in balans brengen met gezonde en uitgekiende voeding. In de eerste instantie zal dit zich uiten in een algeheel verbeterde gezondheid. Dit kunt u merken aan het krijgen van meer energie, een mooiere huid en een betere stoelgang.

Daarna zal uw gezondheid en lichamelijk toestand zich nog meer verbeteren. Dit wil dus zeggen dat in geval van overgewicht het lichaam in omvang zal afnemen. Voor mensen met ondergewicht geldt dan het tegenovergestelde. Dit betekent dat uw bindweefsel, spierweefsel en botweefsel op een normale waarde komen met een lichaam dat een gezond vetpercentage vertegenwoordigt.

Krijg ik maaltijdvervangers of supplementen?

Naast advies over de juiste voeding is keuze van de juiste combinatie van producten ook van belang. Hierbij gebruik ik ook voedingssupplementen om de tekorten in uw lichaam sneller in balans te krijgen. Dit omdat alleen voeding vaak te weinig resultaat geeft op korte termijn. Ook kan het gebeuren dat u een supplement krijgt als maaltijdvervanger.

Het voedingsadvies komt in de vorm van eerst een persoonlijk intakegesprek.

Hoe lang duurt het voedingsprogramma?

U krijgt geduren 6 weken elke week een consult. Dit houdt in dat u uitleg krijgt en u wordt gemeten en gewogen. Dit garandeert het beste resultaat met name voor de lange termijn zodat u op gewicht blijft. Het resultaat hiervan + extra uitleg ontvangt u vervolgens per e-mail.

gezonde vrouw

Wat kost het voedingsprogramma?

  • Het complete programma voor 6 weken kost u €370,25
  • Indien u het voedingsprogramma combineert met de eerste kuur van de BodySculptor, Slimline of Hypoxi betaald u slechts €155,00 voor het voedingsprogramma.

Bel voor info of een afspraak: 0314-640743

 

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier