header

afslanken voor na 1

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn ongeveer 10 a 15 behandelingen vereist – 2x per week. De cellulitis wordt hiermee heel gericht bestreden. Daarbij wordt de huid minimaal belast dankzij de veilige, toonaangevende techniek. De VelaSmooth werkt pijnloos en is zeer effectief. Het resultaat is natuurlijk persoonsgebonden maar de meeste personen zien na de 6de  behandeling de eerste resultaten. De behandelingen kunnen vanaf 15 minuten tot een uur duren.

Is het resultaat van de Velasmooth blijvend?

Tot op de dag van vandaag is er helaas nog geen een behandeling die een blijvend resultaat kan garanderen. Afhankelijk van uw leefomstandigheden kan op de behandelde plaatsen de oneffenheid weer terugkomen. Het is dan ook belangrijk om onderhoudsbehandelingen in te plannen en ook gebruik te maken van ons voedingsadvies. Gemiddeld zullen 4 behandelingen per jaar nodig zijn om het resultaat te behouden. U kunt er ook voor kiezen om tenminste éénmaal per maand terug te komen voor een behandeling, omdat de behandeling ook stimulerend op de bloedcirculatie en de lymfedrainage werkt. Een verbeterde bloedcirculatie zorgt voor een verbeterde huid. De lymfedrainage verbetert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Hoe sneller deze stoffen het lichaam verlaten hoe beter. De behandeling heeft een positief effect op benen en voortdurend koude voeten. Onderhouds-behandelingen zorgen voor het behoud van het optimale resultaat.

Wat voor resultaat mag ik verwachten?

Een mooie strakke, gladde gelifte huid. En een vermindering van cellulitis. De contourverbetering die optreedt door de huidverstrakking, is vooral goed merkbaar aan de kleding die ruimer zal gaan zitten. De resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn ook afhankelijk van de levensstijl. In 85% van de gevallen zal het gewenste resultaat bereikt worden.

Zijn er Contra-indicaties?

  • Pace-makers
  • Extreem overgewicht
  • Zwangerschap
  • Diabetes
  • Lever- of nierziekten.

Wat kost de VelaSmooth?

€ 30,00 per 15 minuten.

Disclaimer

De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

 

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier