header

 Velasmooth pro

Cellulite behandeling & Body Contouring

Wat is Velasmooth?

VelaSmooth: de eerste ‘kliniektechniek’ waarvan de uitvinder van de IPL laser, ook aan de wieg van de velasmooth stond. Een methode die bipolaire radiofrequenties combineert met de revolutionaire elos techniek, infrarood warmte en bindweefselmassage. Het resultaat, een strakker mooie gladde huid en een geweldig liftend effect. De VelaSmooth heeft soortgelijke bindweefselmassagerollers als endermologie, maar voegt daar aan toe vacuüm, infrarood licht en bipolaire radiofrequentie die tot wel15mm diep gaat. Hierdoor wordt de structuur binnen de vetcel aangepakt en het volume van de vetcel verminderd.
Het drie in één systeem: Met andere woorden: Met licht, energie en massage in één wordt de VelaSmooth de nieuwste vijand van de beruchte sinaasappelhuid vol putjes en deukjes die steevast verergeren en die zich bovendien uitbreiden, en de vervelende vetophoping op plaatsen waar je dit niet wil. Het resultaat van de VelaSmooth is een ongekend gladde, egale, stevige gelifte huid en een aanzienlijk betere contouring.

Voor wie is de VelaSmooth?

Voor iedereen met lokale ophopingen van ongewenst vet op de taille, onderbuik, rug, heupen, billen en knieën. Of met cellulitis op billen en benen. Maar ook voor de onderkin, rimpeltjes boven de borst en de armen. Elke behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen.  
Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulitis, ongeacht het gewicht of BMI. De typische probleemzones zijn de bovenbenen, dijen en billen. De verkeerde vetopslag, net onder het huidoppervlak, drukt op het omliggende weefsel en stagneert de doorbloeding, met als gevolg cellulitis. De VelaSmooth is een unieke door de FDA goedgekeurde non-invasieve behandeling waarvan de resultaten zijn gedocumenteerd.

Wat is Cellulitis?

Cellulitis ontstaat wanneer vet direct onder de huid wordt opgeslagen. Zodra de vetcellen in omvang toenemen, komt het omliggende weefsel onder druk te liggen, waardoor het harder wordt. De bloedcirculatie en de lymfedrainage stagneert. Dit veroorzaakt vochtophoping en verminderde elasticiteit van het weefsel.

Wat doet de VelaSmooth met de Cellulitis?

Het systeem maakt gebruik van infraroodlicht en bipolaire radiofrequentie (RF) om de vetcellen op te warmen waardoor deze krimpen. Het vet, vocht en de afvalstoffen die zich hebben opgehoopt, worden door het lymfesysteem afgevoerd. Door het volume van de vetcellen te verminderen en de structuur binnen de vetcel aan te pakken, wordt het behandelde gebied gladder en elastischer er wordt namelijk nieuw collageen gevormd. De bipolaire RF veroorzaakt een milde contractie, waardoor het gebied wordt gelift en verstevigd. Dit is vooral goed waarneembaar bij de billen, dijen, kin en onderbuik.

Doet de behandeling met de VelaSmooth pijn?

De behandeling voelt aan als een warme massage en soms wordt er een licht tintelend gevoel waargenomen. De huid kan na de behandeling enkele uren warm blijven. Dit is het bewijs dat de bloedcirculatie werd gestimuleerd.

Is behandeling door de VelaSmooth veilig?

De behandeling is veilig voor de gezonde huid en kan zelfs uitgevoerd worden op een gebruinde huid. Incidenteel kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Deze zijn in de meeste gevallen binnen een week verdwenen.

 

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier