header

Slimline Platinum

Zeer geschikt voor iedereen die
niet wil of kan sporten

SlimLine helpt u bij gewicht­saf­name en het ver­beteren van de huid. SlimLine zorgt ervoor, dat uw lichaam weer in even­wicht komt en afvalstoffen worden afgevoerd. Voor mensen met een klein maar ook groter overgewicht biedt SlimLine in com­bi­natie met onze voed­ingsad­viezen (zie menu voedingswijzen) een mogelijkheid tot ver­ant­wo­ord afslanken en een betere conditie.

Voor wie is Slimline?

Voor mensen met overgewicht (obesitas), met diabetes en/of met hart- en vaatziektes. En mensen die niet kunnen sporten door ziektes zoals MS, hernia, blessure en reuma. Naast een goede eetgewoonte is hierbij goed en voldoende bewegen essentieel. Nu kan niet iedereen dit, enerzijds mogelijk door tijdgebrek of anderzijds doordat het fysiek niet mogelijk is. 

Gelukkig is er voor deze mensen een geweldige oplossing!

Deze oplossing heet slimline die altijd samen gaat met een persoonlijk advies op het gebied van bewegen en gezond eten. Een behandeling met de Slimline staat gelijk aan 3 uur trainen / sporten in de sportschool! Al na 3 tot 5 behandelingen zult u merken dat uw lichaam sterker, strakker en gladder wordt. Omdat de spieren tijdens de behandeling het werk zelf doen worden er calorieën verbrand en zult u dus ook vetweefsel kwijtraken.

Kennismaken met Slimline?

Maak vri­jbli­jvend een afspraak voor een intro­duc­tiebe­han­del­ing. Dit kan ook met 2 personen. Dus neem gerust iemand mee!
Ieder mens is anders en reageert anders. We bespreken daarom uw dieetverleden, uw lev­ensstijl, uw eventuele medis­che achter­grond en we laten u ken­nis maken met ons con­cept. Op basis van deze gegevens én uw per­soon­lijke wensen en voorkeuren kun­nen wij u na afloop een passend advies geven. U kunt vertrouwen op een betrokken, deskundige en geschoolde specialist die u met de uiterste zorg zal behandelen en begeleiden.

dame slimline

Contra indicaties

  • Metalen protheses nabij de te behandelen zone
  • Hartziekten (pacemaker)

Wat kost Slimline?

  • Losse behandeling - €30,00
  • 1ste kuur (10 sessies a €25 p.b.) - €250,00
  • 2de kuur (10 sessies a € 21,50 p.b.) - € 215,00
  • 20 beurtenkaart (na 1ste en 2de kuur a € 18,50 p.b.) - € 370,00 

Disclaimer

De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

 

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier