header

HYPOXI

Gerichte en effectieve BodyShaping

"Ik kreeg het vet op mijn heupen maar niet weg met trainen. En dit lukte me wel met HYPOXI®! Je moet het zelf uittesten om het te ervaren!“

Wat doet Hypoxi?

U probleemzones in vorm brengen! HYPOXI werkt met gerichte en effectieve bodyshaping! Ook vermindert HYPOXI cellulitis zichtbaar en verbetert tevens de huidteint. Met HYPOXI bereikt u uw gestelde doelen snel en effectief. Want deze HYPOXI-Studio worden gerund door een gekwalificeerde coache, die het trainingsprogramma individueel op u afstemt. En het mooiste hierbij is: HYPOXI is zo ontworpen dat u uzelf niet hoeft te martelen om uw doelen te bereiken.

Ervaar meer over de unieke HYPOXI-Methode bij Dali Wellness om uw figuur individueel vorm te geven. HYPOXI is een unieke methode van bodyshaping, waar de natuurlijke principes van het metabolisme worden gebruikt om heel specifiek ongewenste vetophopingen af te bouwen. Voor de effectiviteit en duurzaamheid van de HYPOXI-Methode zorgen moderne trainingsapparaten. Het bijzondere van HYPOXI is dat gedurende de (zeer) gerichte behandeling van de probleemzones de lichaamsverhoudingen geharmoniseerd worden.

Wat houdt de HYPOXI-Methode in?

De HYPOXI-Methode werkt op een unieke manier op de typische vrouwelijke - maar ook mannelijke - probleemgebieden: hardnekkige vet rond de buik, heupen, billen en dijen en cellulitis. De HYPOXI-Methode maakt gebruik van de natuurlijke werking van het lichaam om ongewenste vetophopingen gericht af te bouwen. Een effect dat vrijwel niet door gewichtsverlies in de traditionele zin niet optreedt. Tegelijkertijd wordt de huid tijdens de training voortdurend verbeterd. 

Hoe functioneert de methode? 

Enerzijds worden de betrokken lichaamszones onder druk gezet - dit wordt gedaan met vacuüm (gebaseerd op het principe van Cupping) en compressie (d.w.z. de behandeling met positieve druk). De gematigde fysieke training anderzijds stimuleert het metabolisme. Overtollig vet wordt gestimuleerd en afgevoerd via de bloedbaan om te worden verbrand in de spieren. En daarmee is het niet gedaan: HYPOXI verbetert duidelijk het niet fraaie aanzien van cellulitis en versterkt huid- en bindweefsel. Het resultaat: een strak en mooier huidbeeld.

Kan er iets fout lopen bij de HYPOXI-Methode?

NEE! Wij passen de HYPOXI-Methode individueel aan op uw behoeften en zien constant toe op uitvoering, voortgang en het succes van de training. Bovendien ondersteunt uw coach u bij het samenstellen van een evenwichtige voedingsplan. Klik hier voor meer info.

Moet u naast de behandeling nog extra sporten?

Extra sportieve activiteiten op de dag van de HYPOXI-Training kunnen het resultaat negatief beïnvloeden en worden daarom niet aanbevolen. Op dagen zonder HYPOXI-Training kunt u iedere gewenste sport verrichten, omdat beweging als onderdeel van een gezonde en evenwichtige levensstijl verstandig is.

ligfiets hypoxi

Is de HYPOXI-Methode gezond?

ABSOLUUT WEL!!! De HYPOXI-Methode is gebaseerd op bewezen medische- en trainingsmethoden die door HYPOXI consequent verder ontwikkeld wordt. Bij een HYPOXI-training wordt overbodig lichaamsvet gericht afgebroken. Een gematigde lichaamsbeweging stimuleert de stofwisseling, versterkt en stroomlijnt het bindweefsel. Het resultaat? Een algeheel positief lichaamsgevoel. 

Kan de HYPOXI-Methode ondanks spataderen uitgevoerd worden?

Is trainen met HYPOXI voor mensen met spataderen ondenkbaar? Integendeel: door het bevorderen van de bloedsomloop wordt het veneuze systeem ook ontlast. In geval van twijfel ga dan in overleg met uw gekwalificeerde HYPOXI-Coach Lida van der Tas.

Wie mag de HYPOXI-Methode niet toepassen?

Een eenvoudige vuistregel luidt: iedereen die een lichte fietstraining mag doen, kan ook de HYPOXI-Methode volgen. Mensen die last hebben van volgende symptomen mogen de HYPOXI-Training slechts doen na goedkeuring van een arts:

  • Acute aandoeningen van de bloedvaten
  • Ernstige schade aan het vaatstelsel
  • Vaatziekten
  • Botten- en spierenziekte

Verboden is de HYPOXI-Training:

  • Tijdens de zwangerschap
  • Bij infectie of ontsteking
  • Bij algemene pijntoestanden

Wat kost de HYPOXI-Methode?

Een individueel afgestemde HYPOXI-Training kost

  • 1ste kuur (10 sessies + 2 gratis a € 37,50 p.b.) € 375,00
  • 2de  kuur (10 sessies a € 30,00 p.b.) € 300,00
  • 20 sessies-kaart (na 1ste & 2de kuur € 24,50 p.b.) € 490,00

Disclaimer

De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier