header

Anti Cellulitis concept
overwint hardnekkige cellulitis

Sensationele resultaten met het Anti Cellulitis Concept!

Nieuw bij Dali Wellness en nu al een groot succes: ons ‘Anti Cellulitis concept’. Fantastische resultaten!

Waarom dit Anti Cellulitis Concept?

Dali-wellness beschikt over apparatuur die zorgt voor afslanken, figuurcorrectie en vermindering van Cellulitis. Toch zijn er mensen die dermate hardnekkige cellulitis hebben dat alleen deze behandelingen niet voldoen. Dan zijn de vetcellen en celwanden dermate verhard en de doorbloeding zo slecht dat er een zeer speciale behandeling nodig is. Speciaal voor deze mensen heeft Lida van der Tas dit concept ontwikkelt met geweldige resultaten.

Wat houdt het Anti Cellulitis Concept in?

Het concept bestaat uit een totaalpakket van diverse behandelingen:

  • Pakking: met speciale klei. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd.
  • Massage met speciale etherische olieën: handmatige massage met speciale olie die het verharde bindweefsel zachter en soepeler maken. Hierdoor kan er meer doorbloeding ontstaan en wordt de huid gladder en steviger.
  • Velasmooth: Een methode die bipolaire radiofrequenties combineert met de revolutionaire Elos techniek; infrarood warmte en bindweefselmassage. Het resultaat, een strakkere mooie gladde huid en een geweldig liftend effect. De VelaSmooth heeft soortgelijke bindweefselmassagerollers als endermologie (intensieve bindweefselmassage), maar voegt daar aan toe vacuüm, infrarood licht en bipolaire radiofrequentie die tot wel15mm diep gaat. Hierdoor wordt de structuur binnen de vetcel aangepakt en het volume van de vetcel verminderd.
  • Bodysculptor: Het bodysculptortoestel combineert lagefrequentiegolven (ELF of extreme low frequency, < 100Hz) met drainage door micropressie. De lagefrequentiegolven zorgen ervoor dat de vrije vetzuren die gestockeerd zijn in de vetcellen worden vrijgemaakt, en deze worden op hun beurt uit het lichaam verdreven via drainage. De heel specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit gewaar wordt. Het proces dat zich binnenin het lichaam afspeelt is vergelijkbaar met wat er in ons lichaam gebeurt na het sporten.
  • Anti-cellu broek: deze speciale legging kunt u hele dagen dragen ook onder uw eigen kleding. De speciale manier van weven van de stof zorgt voor een constante lichte massage terwijl u beweegt. De hele dag door!

afslanken voor na 1

Wat zijn de contra-indicaties?

  • informatie volgt

Wat kost het?

  • Elk geval wordt tijdens een intake goed bekeken en aan de hand daarvan krijgt u een prijsopgave. Iedereen is namelijk weer anders en een persoonlijke aanpak is succesvol gebleken. 

Disclaimer

De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

 

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier