fbpx

Informatiepagina

De EmShapeWell is een doorbraak op het gebied van het trainen van verslapte bekkenbodemspieren. Spannen, ontspannen en tegenhouden zijn de belangrijkste taken van de bekkenbodem. Door zwangerschappen en bevallingen of door ouderdom kunnen de bekkenbodemspieren verzwakt zijn.

 

Daardoor heeft één op de vier vrouwen last van incontinentie. Bij sommigen is dat bij inspanning, zoals lachen, niezen, hoesten, rennen of springen. Anderen voelen ineens een sterke aandrang die moeilijk op te houden is. Maar ook kan impotentie een gevolg van een verslapte bekkenbodem zijn. Daarnaast is het voor veel vrouwen herkenbaar dat lustgevoelens verminderen, het verkrijgen van een orgasme moeilijker wordt en de vaginale vochtproductie afneemt.

Als de bekkenbodemspieren verzwakt of beschadigd zijn en niet of minder kunnen spannen en dus tegenhouden, is de EmShapeWell training ideaal voor het versterken hiervan. De EmShapeWell richt zich specifiek op de spieren rond de bekkenbodem en versterkt ze en zorgt voor een betere bloedcirculatie. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent de blaas krachtig af te sluiten en dat de intieme gevoelservaring verbetert. Ook voorkomt een sterke bekkenbodem een verzakking van de baarmoeder op latere leeftijd.

Cheerful,Mature,Women,Enjoying,A,Funny,Video,On,Mobile,Phone.

Wat gebeurt er?

De EmShapeWell heeft een unieke behandelwijze in de vorm van een zitkussen waarop je (volledig gekleed) op gaat zitten. Je neemt plaats en leest ontspannen een boekje terwijl de EmShapeWell zelfstandig de bekkenbodemspieren traint. Elektromagnetische pulsen zorgen ervoor dat de bekkenbodenspieren, die zo moeilijk te trainen zijn, aangespannen worden en weer ontspannen. Eén sessie is goed voor maar liefst elfduizend contracties van de spieren!

Omdat er bij de EmShapeWell-training geen extra gewichten worden gebruikt, is de methode niet belastend voor de gewrichten - dus ook uitstekend geschikt voor oudere mensen. De behandeling is pijnloos en zeer effectief. Een inwendig onderzoek tijdens de behandeling is niet nodig.

De behandeling is ideaal na de zwangerschap. Heb je na de bevalling last van een verzwakte bekkenbodem, dan is de deze behandeling een aantrekkelijk alternatief voor conventionele regressiegymnastiek. De spieren worden snel en efficiënt versterkt en incontinentie kan worden voorkomen. Deze behandeling is zeer effectief en een zachte en aangename behandeling om je bekkenbodem te trainen.

Ook mannen kunnen last hebben van verzwakte bekkenbodemspieren, vooral op oudere leeftijd. Incontinentie, impotentie en pijn zijn vaak de gevolgen. Mannen kunnen met deze behandeling ook doelgericht de spieren van de bekkenbodem trainen.

De behandeling

Tijdens de behandeling zit je op een soort kussen. Terwijl je zelf kunt ontspannen, traint de EmShapewell zelfstandig de spieren. De electromagnetische energie zorgt voor het samentrekken van de onderliggende spieren.

Resultaat

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat 90% van de behandelde vrouwen en mannen baat heeft bij deze behandeling. Er is al een duidelijk verschil en verbetering merkbaar na 6 sessies!

Voordelen

 • Non-invasief
 • Pijnvrij
 • Snel en voelbaar resultaat
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Bevordert spieropbouw
 • Plaatselijk vetverlies
 • Geen gebruik van contactgel
 • Kleding hoeft niet uit (sportkleding wenselijk, geen sieraden of piercings)
 • 2 tot 3 keer per week mogelijk

Contra-indicaties

 • Zwangerschap
 • Kwaadaardige tumor
 • Longaandoening
 • Hartklachten en/of pacemaker
 • Epilepsie
 • Koperen spiraaltje
 • Bindweefsel of spieraandoening
eml-shape-urine

Prijzen

losse behandeling (€65,00 per behandeling)€ 65,00
4 behandelingen (€52,50 per behandeling)€ 210,00
8 behandelingen (€45,00 per behandeling)€ 360,00
10 behandelingen (€38,50 per behandeling)€ 385,00
12 behandelingen (€34,15 per behandeling)€ 410,00

Helaas wordt de EM Shapewell niet vergoed door de zorgverzekering.

Disclaimer

Disclaimer: de behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon