header

NutriSculptor

Gezond, veilig en duurzaam gewichtsverlies zonder dieet, sport of allerlei pillen! 

Voor de gebruiker die wil afslanken: 

weegschaalGebruik NutriSculptor om dankzij het activeren van de stofwisseling op een gecontroleerde en gedoseerde manier gewicht te verliezen. Controleer de inname van voeding zonder moeite of drastische maatregelen.

NutriSculptor is een multi-tablet en bevat enkel nutriënten, voedingsbestanddelen en vitaminen. Eigenlijk bevat elke tablet alle voedingsbestanddelen die het lichaam nodig heeft. Elke tablet is dus eigenlijk een mini-maaltijd. Het lichaam krijgt dus dankzij nutriSculptor alle benodigde stoffen die het nodig heeft voor een goede werking. De portie nutriSculptor is gedoseerd. Doordat elk uur van de dag het lichaam een mini-maaltijd te verwerken krijgt is de stofwisseling ook voortdurend actief en vertraagt deze niet wat bij vele conventionele diëten wel het geval is.
Om de andere dag last men een nutriSculptor-dag in. Dit wil zeggen dat tijdens één week de klant 4 dagen het nutriSculptor-programma volgde en 3 dagen de gewone levensstijl verder zetten. Doordat het lichaam gedurende 4 van de 7 dagen een zeer gedoseerde calorie-inname te verwerken kreeg kan het niet anders dan gewicht verliezen. Bovendien heeft men tijdens deze 4 nutriSculptor-dagen geen honger gehad en heeft men ook geen last gehad van een energiedip. Ook de stofwisseling werd ieder uur geactiveerd en daardoor vindt na het gewichtsverlies geen jojo-effect plaats. 
De klant combineert op de nutriSculptor-dag met 1 of meerdere maaltijden met een dagelijkse calorie-inname van max. 700kCal. 

EXTRA TIP : probeer 's avonds koolhydraten te mijden.

Voor de drukke gebruiker met weinig tijd: 

energie boostSlaat u af en toe wel eens het ontbijt over en heeft u moeite om tijdens de dag tijd te nemen om te eten. Eet u hierdoor 's avonds dan veel te veel of propt u zichzelf tijdens de dag vol met chocoladerepen, broodjes, hamburgers,... Dan is nutriSculptor vast iets voor u! Dankzij de formule van NutriSculptor behoud u de stofwisseling (uw verbranding) op niveau en consumeert u toch de noodzakelijke vitaminen en mineralen. Heel gemakkelijk en belangrijk om bij te dragen aan een energieleverend metabolisme. Vervang u snelle hapjes, repen door simpelweg een tablet NutriSculptor op te zuigen. Ervaar minder honger, een betere stofwisseling en een fitter gevoel. SPRINT u de dag door en hebt u bijna geen tijd om te eten, dan is NUTRISCULPTOR misschien wel iets voor u!

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier