header

NutriSculptor

Gezond, veilig en duurzaam gewichtsverlies zonder dieet, sport of allerlei pillen! 

Voor de gebruiker die wil afslanken: 

weegschaalGebruik NutriSculptor om dankzij het activeren van de stofwisseling op een gecontroleerde en gedoseerde manier gewicht te verliezen. Controleer de inname van voeding zonder moeite of drastische maatregelen.

NutriSculptor is een multi-tablet en bevat enkel nutriënten, voedingsbestanddelen en vitaminen. Eigenlijk bevat elke tablet alle voedingsbestanddelen die het lichaam nodig heeft. Elke tablet is dus eigenlijk een mini-maaltijd. Het lichaam krijgt dus dankzij nutriSculptor alle benodigde stoffen die het nodig heeft voor een goede werking. De portie nutriSculptor is gedoseerd. Doordat elk uur van de dag het lichaam een mini-maaltijd te verwerken krijgt is de stofwisseling ook voortdurend actief en vertraagt deze niet wat bij vele conventionele diëten wel het geval is.
Om de andere dag last men een nutriSculptor-dag in. Dit wil zeggen dat tijdens één week de klant 4 dagen het nutriSculptor-programma volgde en 3 dagen de gewone levensstijl verder zetten. Doordat het lichaam gedurende 4 van de 7 dagen een zeer gedoseerde calorie-inname te verwerken kreeg kan het niet anders dan gewicht verliezen. Bovendien heeft men tijdens deze 4 nutriSculptor-dagen geen honger gehad en heeft men ook geen last gehad van een energiedip. Ook de stofwisseling werd ieder uur geactiveerd en daardoor vindt na het gewichtsverlies geen jojo-effect plaats. 
De klant combineert op de nutriSculptor-dag met 1 of meerdere maaltijden met een dagelijkse calorie-inname van max. 700kCal. 

EXTRA TIP : probeer 's avonds koolhydraten te mijden.

Voor de drukke gebruiker met weinig tijd: 

energie boostSlaat u af en toe wel eens het ontbijt over en heeft u moeite om tijdens de dag tijd te nemen om te eten. Eet u hierdoor 's avonds dan veel te veel of propt u zichzelf tijdens de dag vol met chocoladerepen, broodjes, hamburgers,... Dan is nutriSculptor vast iets voor u! Dankzij de formule van NutriSculptor behoud u de stofwisseling (uw verbranding) op niveau en consumeert u toch de noodzakelijke vitaminen en mineralen. Heel gemakkelijk en belangrijk om bij te dragen aan een energieleverend metabolisme. Vervang u snelle hapjes, repen door simpelweg een tablet NutriSculptor op te zuigen. Ervaar minder honger, een betere stofwisseling en een fitter gevoel. SPRINT u de dag door en hebt u bijna geen tijd om te eten, dan is NUTRISCULPTOR misschien wel iets voor u!

  1. Voor de gebruiker die zondigt: 

energie boostMoet u beroepsmatig vaak eten in een restaurant? Of bent u een bourgondiër en eet u vaak uitgebreid. Dan kan NutriSculptor voor u heel wat betekenen. Na een zwaar weekend of na een intense periode (bvb. de feestdagen) of na het volgen van een kuur met nutriSculptor kan het perfect om eens 1 dag in de week een nutriSculptor dag te volgen. Verlos uzelf van dat zware gevoel en laat uw lichaam eens alles rustig verwerken. 

De ideale methode om wat te compenseren. En ervoor te zorgen dat uw gewicht niet toeneemt.

Voor de snoepende gebruiker: 

anti snoepKunt u het snoepen niet laten. Heeft u vooral 's avonds trek in snoep? Probeer dan een tablet van nutriSculptor. Ze smaken overheerlijk en nemen de zin naar zoetigheid weg. Geen overdaad aan calorieën en toch een verzadigd gevoel. Bovendien bevatten de tabletten van nutriSculptor heel wat mineralen en vitaminen. Ook tijdens de dag kunt u gerust in plaats van chocoladerepen, snoep en chips een nutriSculptor tablet nemen. Zet uw gewicht niet op het spel en zorg ervoor dat u met een lekkere zuigtablet de zin, de honger en de behoefte aan zoetigheid weg neemt. NutriSculptor draagt bovendien bij tot een energieleverende stofwisseling en is dus een veel beter alternatief dan de vele calorieënbommen zoals snoep, koeken enz.

Contra-indicatie:

  • Niet te gebruiken door schildklierpatienten.

Wat kost Nutrisculptor?

€67,- per pot.

Verkrijgbaar in de smaken: choco, ananas, wilde kersen, vanille.

 

overzicht nutrisculptor

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier