header

Even voorstellen:

Mijn naam is Lida van der Tas. U bent van harte welkom bij mijn wellness studio. U kunt hier terecht voor succesvol en blijvend afslanken, gezonde voedingsadviezen maar ook gezond en therapeutisch bewegen. Ik help u met duurzaam, succesvol afslanken en het verbeteren van uw gezondheid in het algemeen.

lida van der tas

Voordat ik afslankcoach werd runde ik met mijn partner het Hotel Café Restaurant Het Uitzicht in Beek. De, met name, oudere gasten, hadden vaak wat problemen met hun gezondheid en moesten zich dan aan een bepaald eetpatroon en dieet houden. Om mijn gasten zich zo welkom en prettig mogelijk te laten voelen tijdens hun verblijf bij ons ben ik destijds diverse cursussen gaan volgen over diëten en voeding. Hierdoor kwam ik steeds meer in contact met mensen die problemen hadden met hun gewicht. In combinatie met de cursussen en onderzoek bij deze mensen heb ik geleerd dat veel mensen op een verkeerde manier gewicht probeerden te verliezen en na een zoveelste afslankpoging zwaarder werden dan voorheen; het bekende jojo-effect. En helaas heb ik ook geconstateerd dat de gezondheid van sommige mensen door het foute diëten verslechterde doordat ze bv gingen vasten of te weinig vitamines en mineralen binnenkregen. Ik voelde een grote drang mijn verkregen kennis met mensen te delen en het logische gevolg was dat ik mijn praktijk startte als afslankcoach. Mijn praktijk heeft zich nu nog meer gespecialiseerd en mijn diensten uitgebreid met o.a. slimline en Momentum. De ontwikkelingen staan niet stil en ook nieuwe technieken staan in het verschiet.

In mijn visie is het voor iedereen mogelijk om af te slanken en daarna ook op gewicht te blijven. Ik ben dan ook pas tevreden met het afslankresultaat van mijn klanten als u, ook na lange tijd, nog steeds op gewicht bent en dat het u ook geen moeite kost om uw ideale gewicht te blijven behouden. Oorspronkelijk was mijn praktijk gericht op afslanken maar inmiddels heb ik mij ook toegelegd om gezonde voeding en gezond bewegen.

Het is belangrijk om te weten wat er in je lichaam gebeurd als je wilt gaan afslanken. Het lichaam is een perfect werkende machine zolang het voldoende en nuttige voedingsstoffen binnen krijgt. Verantwoord en succesvol afslanken is geen mythe, het is werkelijkheid als je weet hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ik help U met afslanken door u te begeleiden en te ondersteunen. Dit gebeurd door middel van diverse afslankmethodes.

De methodes die ik aanbiedt zijn zeer succesvol gebleken in de loop der jaren en ik durf dan ook de garantie te geven: niet afslanken = geld terug. Dit natuurlijk wel onder voorbehoud dat er geen medische oorzaak is en dat u zich aan het voorgeschreven programma houdt.

Hartelijke groet,
Lida van der Tas

Bel voor een afspraak: 0314-640743

Of stuur een mail: Klik hier